söndag 2 oktober 2011

Eftermiddagsveckan är över....

När vi jobbar eftermiddag, så jobbar vi en hel vecka i sträck -från kl 14 till 22 på vardagarna och mellan 06 till 18 på lördag & söndag.

Min plan var att (nu när vi har barn) stiga upp i hyfsad tid (vilken? Det väljer Tuva-Lisa, tänkte jag) för att verkligen använda tiden innan man ska iväg på jobbet till något bra. Istället för så som det var förut (när jag bodde själv i lägenhet) -att man sov så länge det gick, åt mat och sen var kl 1 och det var dags att åka till jobbet.

Hur blev resultatet denna vecka då?
Jo, eftersom våran lill-tjej fortfarande har svårt att sova om dagarna och nätterna...så har vi båda varit som trasor denna vecka och all motivation som jag hade laddat upp med försvann & förvandlades till trötthet. Vi har sovit i omgångar och försökt hjälpa varandra.

Så det kändes precis som förut. Med den lilla skillnaden då, att man tycker mest synd om henne förstås. Skulle så gärna vilja att hon kunde berätta varför hon inte vill/kan sova, vad det är som stör henne m.m. Ja menar, som vuxen klarar man sig ju i princip hur lite man än har sovit och fastän man är på jobbet. Ett tag i alla fall. Även fast vi båda nu -efter 5 riktigt tokiga dagar & nätter- känner oss heeeelt slut...

Nu har jag en ledig vecka. Det första vi ska försöka rätta till, är att vi båda får sova ut. Hur, var och när -det bestämmer Tuva-Lisa just nu. Stackarn.

1 kommentar:

  1. Tuva-Lisas rum blir verkligen tjusigt med nya tapeten. Man blir glad när man ser det rummet.
    Tack för en fin eftermiddag med pluttan, hon var bedårande charmig och sprudlande busig och glad.Din mumsiga torskmiddag smakar gott i munnen än:-D
    Kram<3

    SvaraRadera