torsdag 13 januari 2011

*** Tuva-Lisa ***



Babysim-lektionerna har dragit igång igen & trots att det var många veckor sedan vi var på den första, så var Tuva-Lisa lika förväntansfull & glad denna gång! =)
Hon njuter verkligen av att vara i vattnet och är så duktig & tycker att allt vi gör är mysigt. Efteråt sover hon som en stock och även jag själv blir ganska "matt" i kroppen av det sköna 37-gradiga vattnet...härligt, härligt! =)

I tisdags var vi till bvc (barnavårdcentralen). Numera är T-L en stor tjej - väger hela 6.2 kg och var ca 62 cm lång! =)
I övrigt är det så mycket fullfart som det kan vara med henne. Hon har börjat vända sig till mage från rygg -oftast klarar hon det tillbaka också, beror lite på hur trött hon är... =)
Hon har upptäckt fötterna & att sockar är roliga att dra i... =) Hon greppar jättebra och vill helst smaka & slicka på allt! =)
Vi har tänkt att börja introducera henne med smakportioner av puréer, det känns tidigt kanske, men vi tror att hon är redo för att smaka. Om någon av oss äter intill där hon sitter, så får man då inte tycka att det känns otrevligt att bli ut-tittad...! =) En nyfiken liten tjej har vi minsann!


2 kommentarer:

  1. Fniss, hon är så lillgammal den tösen har jag märkt. Det blir spännande för alla att se vad hon tycker om "vuxenmaten".

    SvaraRadera
  2. Tuva-Lisa den finaste,självklart ska man smaka på sina sockor också,hur ska man annars veta vad dom har att erbjuda!? Snart kryper hon iväg,så passa er, ni har många vrår som hon kan gömma sig i.
    Tänk att det går inte en gång att jag tittar på foton på henne så har jag ett leende som sträcker sig från ena öronsnibben till den andra.
    Våran pärla...
    Mommo Anne

    SvaraRadera