lördag 29 januari 2011

Pyjamasparty...

...kan man tro att vi har här hos oss =)
Hela lilla familjen har myst på med lite av varje hela förmiddagen -som vi har längtat efter att få ha en sån här helg! Jonas har haft en hektisk vecka på jobbet och jag & Tuva-Lisa har därmed tröttat ut varandra (fast man egentligen aldrig kan bli less...eller inte jag på henne i alla fall...), så att få vara lediga, hemma tillsammans och bara fixa på med massa små-pyssel är nog precis vad vi alla 3 behöver. Denna helg har vi ju "snöfestival" i vår stad, men denna gång prioriterar vi att ta hand om varandra hemma istället! =)

Det händer som sagt mycket hela tiden i Tuva-Lisas utveckling...
Hon upptäcker nya ljud varje dag, känns det som. Å när hon väl hittat ett nytt, så är det så hon pratar hela resten av den dagen... =)
Fötterna har blivit en favorit-sysselsättning och hon ligger gärna (fortfarande) i babygymet, där hon kan surra om allt mellan himmel&jord med sina gosedjur (samtidigt som hon alltså känner&leker med sina fötter.)

Mosad potatis blandat med bröstmjölksersättning står på menyn till hennes middag. Ska bli så roligt att få se hur hon reagerar...antar att det är jag som får ge maten, Jonas ska både filma och fota ögonblicket. Inte nu i en och samma sekund...det kan nog bli lite svårt...men nästan. Så roligt blir det & kul att ha minnen från denna första måltiden för henne. =)

Det snöar&blåser ute -perfekt för att bara kura ihop sig under en filt, kramas & njuta av dagen!
Vi har det väldigt bra & är sååå lyckliga att vi fick denna söta lilla Tuva-Lisa-tös till oss!
Ta hand om varandra där ute!



2 kommentarer:

  1. Åhhhh så mysigt ni har det i dag, det är viktigt att ha tid för varandra emellanåt och gödsla kärleken. Det är ju inte så ofta man hinner och orkar ta vara på den under småbarnstiden.
    Nu skulle jag velat vara hos er och se lillgumman äta riktig mat för första gången men det kommer säkert foton på detta ögonblick.
    Må bäst söta och fina "lilla familjen"<333333

    Fammo:-D

    SvaraRadera
  2. Det låter då för mysigt.
    Tänk så nöjd och glad hon har tillbringat många timmar i detta gym,det kom då för väl till pass.
    Hon har dessutom blivit riktigt stadig och stark av aktiviteterna där.
    Tuva-Lisa är en trygg och lycklig liten dam.
    Kram från mommo

    SvaraRadera