lördag 30 oktober 2010

Underbart

En härlig känsla man får när man känner att man måste betyda mycket för den här lilla flickan.
När hon är väldigt ledsen, kan det räcka med att någon av oss smeker henne på handen. Eller så kan någon av oss ta upp henne mot kroppen och samtidigt krama och vyssja, så blir hon alldeles lugn.
Nyss när jag la ner henne i vagnen, i åkpåsen, grät hon ordentligt (sååå trött!) - men det behövdes bara att jag kom så nära henne jag kunde, där hon låg, och sa att "-mamma är här..." och vyssja lite, så somnade hon! =) Helt fantastiskt!
Oftast så tittar hon på mig eller Jonas (den som har henne i famnen) innan hon stänger ögonlocken för att sova också - det måste betyda kärlek och trygghet, eller? =)

När hon är på vaken och på bra humör, så kan det räcka med att prata med henne -så får man ett leénde tillbaka! Ett leénde som gör att man blir glad, lycklig och man förstår hur lyckligt lottade vi är som har fått denna guldklimp till oss... =)

På sitt skötbord är hon alltid lugn, där kan hon ligga hur länge som helst. Antingen tittar hon på grodan, kaninen och hästen som hänger i mobilen ovanför eller så busar/pratar hon med den som byter blöjan på henne. Hon älskar att ligga med naken rumpa och vara nakenfis -då sprattlar och ler hon med hela kroppen och blir alldeles till sig, så att hon nästan inte vet hur hon ska göra eller vad hon ska säga =)
Så där står vi ofta och hänger hon och jag om dagarna...myser och pratar om livet å så.

Mys ni också idag & säg hur mycket ni tycker om varandra!
Kram

En lycklig pappa med en liiiten Tuva-Lisa!

3 kommentarer:

  1. Jaha, så sitter jag här och har tårar i ögonen iiiigen när jag läser dina underbara rader, du beskriver det du känner så fint.
    Underbart foto på en älskad son och hans lilla älskling<33333333

    SvaraRadera
  2. Ni betyder allt för eran lilla Tuva-Lisa.
    Hon känner er kanske bättre än ni känner henne!!!Hon vet hur hon ska "lura" er för att få som hon vill,hon känner när ni blir trötta och hon vill busa en liten stund till(även om hon egentligen också bara har lust att blunda)!
    Hon bestämmer ett tag till, sedan är det ni som tar över kommandot.Hon kommer att älska er då också för då vet hon att ni bryr er sååå mycket om henne.
    Kram från en mommo som hoppar på kryckor och "går" på morfin(bara tillfälligt pga smärta)

    SvaraRadera
  3. Krya på dig Anne, hoppas att du inte har allt för ont.
    Lena<3

    SvaraRadera