lördag 23 oktober 2010

Något mör idag

Då var det gjort. Första ute-svängen detta år. Middag och utgång med arbetskollegorna. Väldigt trevligt må jag säga! =)
Jag ångrar mig då inte att jag gick - för nog var jag i valet och kvalet innan!
Och nog hade det varit mysigt att få vara hemma med min underbara sambo och vår fina dotter...ha fredags-mys....titta Idol på tv:n....äta lite gott...å bara vara...

Men lite nervös, blyg och nästan så att jag kände mig lite folkskygg, så gjorde jag mig i alla fall i ordning och klev tillslut in på restaurangen där arbetskompisarna satt. Å det är klart, det var ju inte igår man var ute bland folk sådär heller.
Men väl på plats och efter att ha "hejat" på alla, så kändes det som att det var igår vi hade setts. Roligt att få höra hur dom har det, vad som händer på jobbet och svamla på som vanligt igen om ditt och datt. Ljudnivån kändes dock lite jobbig för mig i början, men efter någon timma så tänkte jag inte längre på det =)
(Möjligtvis därför man är liiite hezzz idag!)

Ja, så från 20.00 till klockan 03.00 var man igång. Benen känns möra och rösten som sagt lite i obalans. Några av oss gick vidare till Arran, (alltså Arran!!! - jag vet inte när jag var där senast - å inte spelade de väl sån där rave-musik där på min tid? eller?!), för att kolla läget och trots ,den inte alltför bra, musiken, så blev det ändå att jag och mina två 40-åriga kollegor stod där på dansgolvet och "svirade våra lurviga" en stund. En av oss gick faktiskt till och med fram till DJ:n och önskade att han skulle spela något från 80-talet...men inte kom de nå. Så det va bara att gilla läget och jag kände att det nog fick vara bra som så. Kvällen hade varit bra och rolig, men nu ville jag hem.

Idag har vi allihopa bara tagit det lugnt och myst på...Sovit, ätit och kramats.
En lite promenad för mig och Tuva-Lisa blev det också, bara för att få luft. Men att jag var trött i benen...nog dröjer det länge tills nästa gång man går på galej. För det är inte riktigt min grej helt enkelt. Men man måste väl ut nån gång per år bara för att socialisera sig lite, det är nog viktigt.

Men tacka vet jag sällskaps-, middags- och spel- kvällar hemma med vänner och familj! Det är grejer det!
Å förresten så längtar jag redan nu till nästa fredag, då jag får ha fredags-mys hemma med de mina...men det är DÅ det.
NU blir det lördags-mys och en varm dusch, på med mjukisbyxorna (som jag inte fick ha på mig igår...) och sen blir det film kombinerat med matning, rapning och sövning. =)

Trevlig kväll!


2 kommentarer:

  1. Hi hi, jasså du är hes i dag, då hade du det säkert supertrevligt;-D
    Det är bara bra att unna sig lite "vuxenliv" mitt i blöjbyten och matning annars så blir man lätt folkskygg.
    Kramisar till er tre<33

    SvaraRadera
  2. Det hörs att du hade trevligt under "din"ute kväll, härligt! Självklart ska man unna sig det också, egen tid är viktig för att man sedan ska orka med att engagera sig i andra.
    Mjukisbrallorna hinner du springa i sedan.
    Kram

    SvaraRadera