söndag 5 september 2010

Loussa-backen

Nu är även Loussa-backen gjord! =)
Härligt friskt i höstluften och en, sakta men säkert, promenerande tjej...
Samt en hurtig kille som passade på att köra intervall-träning. Antar att vi båda kommer att känna av en aning i benen imorgon - helt säker är jag då på att mina vader kommer att väcka mig med sendrag minst en gång i natt. Men det är det värt i så fall!
Loussa-backen är ju ett hett tips jag fått av sååå många (alltså, det har att göra med att förlossningen skall sättas igång, för det ääär såååå jooobigt att vääänta!! -om någon undrar)... så nu är det bara att avvakta.

Jonas har kört igång projekt hall igen och denna gång hoppas vi att vår motivation inte skall ta slut. Hittills känns det i alla fall jättebra och det kommer nog att bli kanon-fint när det är klart!

Nu har vi bastat och känner oss redo för en ny vecka. Imorgon väntar bl.a. nästa besök till barnmorskan -som vi, ärligt talat, inte trodde att vi skulle hinna/behöva gå på...men tji fick vi! =) Men det vi kan ju se det från den positiva sidan också... det är ju som tryggt att gå dit... och vi kan prata och höra oss för lite om "eventuell igångsättning" och om hur nu det funkar m.m.
Jodå. För vi har ju ingen brådska inte. Men vi längtar.....

Puss och kram från Linda

1 kommentar:

  1. Hi hi, hoppas att bebben hörde fammos bestämda röst i dag, kom igen nu lilla vän<33
    Hur det än är så kommer den stora dagen när det är dags, inte före och inte efter.
    Kram från oss.

    SvaraRadera