söndag 26 februari 2012

Veckan

Veckan blev helt annorlunda än som jag planerat...
Det började med att Tuva-Lisa blev sjuk -snorig, hes och lite feber- på måndag -så vi stannade hemma t.o.m. onsdag. Vi var ju inställda på att hon kommer att vara sjuk en hel del nu när hon börjar dagis, men nu har det varit väldans mycke...stackarn. De senaste 2 gångerna har hon även fått ny kindtand, vilket säkert också kan påverka.

Så, på torsdag och fredag har vi (Tuva-Lisa) varit på dagis och det har gått jättebra! :) Hon har både ätit lunch och sovit efteråt där. När jag hämtat henne, så har hon satt händerna vid ögonen och låtsas gråta till lite, likt "-buuhuuh...", men lika fort har hon varit glad igen och vill bara springa iväg när man ska klä på henne för att gå hem... :)

Nu är hon i byn, hos mommo & moffa, för vi har varit på LKAB-fest igår. Det var roligt, men väldigt lugnt för oss...numera vet man ju vad morgondagen innebär och vi valde att hellre hinna ha lite egen kvalitétstid idag. Så vi ska greja på lite här hemma ett tag till, sen ska jag fara till byn för att hämta vårat älskade lilla hjärta :) Jag ska släppa av Jonas hos hans föräldrar, där vi ska låna en gammal bil -för att ha en extra under veckorna, blir jättebra att ha nu när vi snart ska börja jobba båda två.

//Linda


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar